Sidor

fredag 1 mars 2019

v. 10 7EF

Hej!

Måndag
-
Tisdag
- Idrott: Bip-test.
- Spanskan: Glosor.
Onsdag
-
Torsdag
- Engelska: glosor - individuellt.
- Hemkunskap: Köttbulleprov.
- Matte: Läxa på elevspel.se
- Svenska: Vi får besök av sagoberättaren Jean-Pierre!
Fredag
- SO: Prov i religion. Vi har kommit så långt nu att det handlar om kristendomens historia i Sverige. För att förbereda sig kan man t.ex. se över den planering som eleverna har fått.

Övrigt
- För dem som missade förra gången vill jag be alla som har 10 minuter över att svara på denna enkät: https://svara.origogroup.com/skolinspektionen/vh/V82TSt#Q0 Det är Skolinspektionen som vill veta hur ni föräldrar upplever skolan och skolsituationen. Det är verkligen användbart för dem och i längden leder det till en bättre skola för våra elever och era barn. Tack!

- Det har nog inte undgått någon att vi har en ny idrottslärare, men Martin bad mig i alla fall förmedla hans kontaktuppgifter till er alla. Han sade att det händer att eleverna kommer till hans lektioner och av olika anledningar inte kan vara med. Om det är så att ert barn inte kan vara med och ni vill att han ska veta det eller om det är något annat ni undrar relaterat till idrotten når ni honom på Martin.Adolfsson@edu.mjolby.se

- Vecka 12 19/3 ska vi bada på idrotten.

- Turen för att ha den regelbundna hälsokontrollen med skolsköterskan har kommit till vår klass. Under några veckors tid kommer eleverna att få träffa henne för att väga och mäta sig och tala om kroppen och hälsan.

- Nea, Casper och Felicia till disken 11:15 på onsdag Extrainsatt, så det är bra av dem!