Sidor

tisdag 13 november 2018

7EF v. 46

Måndag
-
Tisdag
-
Onsdag
- PRAO. Eleverna är lediga ifrån skoldagens vanliga aktiviteter för att kunna ta del av en full arbetsdag ute på en arbetsplats.
Torsdag
- Hemkunskaps prov. Det handlar om att städa och att diska. Eleverna ska ha fått två (2) stenciler om detta. En för att städa och en för att diska. Ett bra tillfälle att få lite extra hjälp hemma kanske?
- Engelska-läxa. Att kunna berätta om en artist. Det var förra veckans läxa att skriva en text om artisten, så nu är det muntligt på samma text (om Oskar har förstått det korrekt).
- Matte-läxa. Ni ska ha fått ut en läxa till denna dag. När jag samlade in information om detta (måndag) visste vi ännu inte vilken läxan var. Om det fortfarande är oklart/frånvaro gjort det otydlgit råder jag er att kolla Classroom för matte.
Fredag
- Fysik-läxa. Frågor/quiz där ni ska kunna kryssa rätt på sant/falskt.
- SO-läxa på Kina. Läxan är att läsa avsnittet om Kinas tidiga år som högkultur och svara på frågorna i den blå historieboken.
- Spanska-läxa. Läxan handlar om att göra klart en redovisning av ett spansktalande land.
Övrigt
- Föräldramöte: kolla upp den andra posten här på bloggen om föräldramöte och kontakta Oskar eller Gunilla om hur många som kommer!
- De som vill följa med till Gustavsviksbadet i Örebro lördagen den 15/12 måste betala in 100kr någon gång innan avresedatumet. UPPDATERING: Banken säger att det inte går med Swish. De har tydligen testat det förut på gymnasieskola och det fungerade inte. Nu gäller följande: eleven får gå till Maria i expeditionen med hundra kronor och bli avprickade på en lista, old school-style. UPPDATERING II: Skolans expedition går in och fixar swish nu när banken inte kunde. Maria Jildentun 0708-846889. Skriv namn och klass i meddelandet.