Sidor

söndag 3 februari 2019

V.6 7EF

Tjenare!

Måndag
-
Tisdag
- Spanska: Verbböjning av verb som slutar med -ar (ex: hablar), -ir (ex: vivir) och -er (ex: tener).
Onsdag
-
Torsdag
- Matte: Läxan ska lämnas in. Läxan är ett häfte.
Fredag
- Svenska: Redovisning av sin instruktionsfilm! De elever som planerade att filma någon annanstans är i hemkunskapen fick i läxa att tills fredag v. 6 (8/2) ha gjort detta. Instruktioner finns på Classroom.
- SO: Veckoplaneringen i SO. Vecka 5 var det planerat för sidorna 152-160. Är man inte klar med dessa sidor kan man göra dem först. Vi kommer att läsa i boken fram till sidan 169 under vecka 6.
Här är en länk till boken på inläsningstjänst.se: https://www.inlasningstjanst.se/bibliotek/#/115612 . Via denna länk kan alla som vill lyssna på texten istället för att läsa den. Inlogget ska vara deras elevmail (exempel: Förnamn.Efternamn@utb.mjolby.se) och lösenordet är Trojan2017 för alla som inte har lagt in ett personligt lösenord.
- Matte: PROV. Provet kommer vara på kapitel 3, dvs. längder, mått, vikter, sträcka, tid och medelhastighet (om jag fattat rätt). Uppdatering: Provet har flyttats fram till torsdag vecka 7.
- Biologi: Redovisning av gruppernas arbete.

Övrigt
- Utvecklingssamtalen rullar på. Har ni haft ett ännu och inte hört något om när ni ska ha ett så ber vi er höra av er till oss.
- Två veckor kvar till vårterminens första lov. Det ser ut att bli en del läxförhör, med viss chans för